Věděli jste že piniové oříšky jsou vlastně semena borovice? Jsou bohaté na tuk a dále na biologicky kvalitní proteiny. Jelikož je jich relativně málo, jsou docela drahé, proto se využívají k dozdobení, nebo doplnění pokrmů.
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: ) Recepty: Bylinkové těstoviny mnoha vůní (Zdroj: )
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Těstoviny uvařte v osolené vodě, sceďte a uchovejte v teple.
2. Omyté a okapané natě nasekejte najemno a přimíchejte ke strouhance. Na pánvi rozehřejte 3 lžíce oleje, prolisujte do něj olej, přidejte oříšky, strouhanku s bylinkami a osolte.
3. Opékejte na pánvi asi 5 minut, dokud strouhanka nezhnědne (nesmí být tvrdá).
4. Pánev odstavte a udržujte v teple. Smíchejte uvařené těstoviny se zbylým olejem a bylinkovou strouhankou.
5. Před podáváním posypte nastrouhaným parmezánem.