Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: ) Recepty: Bylinkový řízek na česnekovém oleji (Zdroj: )
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Kuřecí nebo vepřové maso nakrájíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vajíčko rozšleháme se smetanou.
2. Dle potřeby rozředíme mlékem a vzniklou hmotou obalíme řízky a vložíme do nasekaných bylinek dle chuti smíchaných se strouhankou. Strouhanku řádně přimáčkneme na maso. Klidně můžeme celou proceduru ještě jednou opakovat, není nutností. Smažíme po obou stranách dozlatova na česnekovém oleji.
3. (Česnekový olej vytvoříme tak, že necháme rozehřát potřebné množství oleje na smažení, a až je olej skoro rozpálený, vhodíme do něj oloupané stroužky česneku.
4. Česnek necháme osmažit do zlatavé barvy a vyndáme jej.) Do takto připraveného oleje klademe řízky. Po usmažení necháme přebytečný olej odsát do ubrousku. Každý ještě horký řízek poklademe tenkým plátkem másla, aby se krásně na řízku rozpustilo a ihned podáváme.