reklama

Co prví týden dal?

Přijímání potravy, respektive „stolování“ je jistě v pravém slova smyslu kulturní záležitostí. Ne vždy je ale čas a prostor na to prostřít a povečeřet o třech, byť zcela prostých chodech. A jak to bude za 100 let?

Uvažovali jste někdy nad tím, jak bude vypadat servírování budoucnosti? Třeba bude úplně všechno naopak, tedy možná jen zdánlivě, asi jako když vám někdo dnes řekne, že na místo toho, aby zelí jedl, tak jej používá jako okrasnou květinu a oproti tomu pak gratinuje plátky bílé růže. S tou růží by to asi bylo opravdu problematické, ale „okrasné zelí“ skutečně existuje“. Nevěříte? A když už jsme u těch pokrmů, pak to máme velmi malý kousek do kuchyně, případně do kuchyňského koutu, kde určitě nejen vaříte, ale také i stolujete. A nebo se vám nedostává v kuchyni místa? Nepřekážejí vám např. klasiky otevíravé dveře? Nevyřešily by problém dveře posuvné?

Mimochodem, když už jsme věnovali pozornost stolování budoucnosti, pak Vám můžeme také nabídnout ještě jeden pohled směřovaný několik let dopředu a sice do budoucnosti vysávání. Také zajímavé.

A teď v zimě můžete také zvážit a na vlastní kůži si vyzkoušet komfort plynového vytápění.

Red.
foto archiv

Publikováno: 5. 1. 2008, Autor: