reklama

Recepty: Čokoládová miska na spousty dezertů

Připravujete doma dezerty, ale nechcete je péct nebo používat mouku? Zkuste si vyrobit čokoládovou misku, ze které i zmrzlinový pohár chutná lépe. Na videu najdete podrobný postup. Potřebujete jen čokoládu, nafukovací balónek a papír na pečení.

V poslední době mnoho z nás zápasí s různými druhy alergie a nejčastější je na lepek a laktózu. Problém s netolerancí laktózy se dá celkem snadno vyřešit, protože v obchodech se nabízí mléko, tvarohy a šlehačky bez laktózy. S moukami je to ale trošku těžší. S bezlepkové mouky prostě mnoho dezertů neuděláte a nebo nebudou vypadat tak, jak jste zvyklí. V tom případě můžete zkusit čarovat s čokoládou. Do čokoládové misky můžete nasypat ovoce a doplnit krémem nebo ochuceným tvarohem, i zmrzlina bude o moc chutnější. Na videu se můžete podívat, jak se taková čokoládová miska tvoří. Je to velmi jednoduché.

 

 

 Zdroj: pinterest.com, mosogourmet.com

Publikováno: 3. 3. 2015, Autor: