1. Maso hustě prošpikujeme na klínky nakrájenou slaninou a posolíme.
2.Do pekáče dáme máslo a zbytek nakrájené slaniny, přidáme nakrájenou cibuli a na slanině ji zpěníme. Přidáme porce králíka a po obou stranách je opečeme.
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: ) Recepty: Králík na slanině (Zdroj: )
3. Podlijeme, přidáme trošku octa, koření a pečeme do měkka. Během pečení podléváme vodou a přeléváme maso výpekem.
4. Měkké maso a kuličky pepře vytáhneme, ze stran pekáče oškrábeme napečenou šťávu, zahustíme moukou a povaříme.
Slaninové rohlíky z obchodu jsou často ošizené a nechutnají tak skvěle, jako když si je upečeme doma. Levná a skvělá metoda, jak si vyrobit slaninový rohlík doma.