Vepřové kotlety v majonézové marinádě podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninovou oblohou. Na každý pád je to lahůdka, která potěší celou rodinu.

INGREDIENCE:
4 vepřové kotlety
sůl
3 – 4 velké cibule
50 g tvrdého sýra
Na marinádu:
250 ml majonézy
1 lžička kari
2 lžičky grilovacího koření
3 lžičky kremžské hořčice
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie




















































































POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Všechny suroviny na marinádu promícháme. Kotlety trošku osolíme a lehce naklepeme.
2. Cibule nahrubo nasekáme a 2/3 rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli pak naskládáme plátky masa, které jsme protáhli marinádou (zbytkem marinády je zalijeme) a zasypeme zbývající cibulí.
3. Pekáč přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200° C. Zhruba po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě asi 20 minut pečeme zakryté, na posledních 10 minut pekáč odkryjeme a dopékáme.
Dorty – inspirativní fotogalerie























































































Množství: pro 4 osoby
Doba přípravy: 30 min
Dobrou chuť!
Další recepty
Publikováno: 11. 8. 2016, Autor: