Zpracujte v kuchyni pórek do posledního kořínku

Pórky rozdělíme na bílou a zelenou část
Pórky rozdělíme na bílou a zelenou část (zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.)
Naučte se zpracovat v kuchyni pórek i s vousy (Zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com)) Pórek je zdrojem mnoha vitaminů Vousy čili kořínky důkladně propereme ve vodě Mezi listy pórku se rádo schovává dost hlíny, musíme je tedy pečlivě omýt Pórky rozdělíme na bílou a zelenou část Na pánev nalijeme olej Na oleji osmahneme cibulku a pórek Směs zeleniny orestujeme Pórkový olej přecedíme Zalijeme vývarem Vousy vyjmeme z vody a necháme okapat Osmažené vousy necháme okapat od oleje Vousy zalijeme hotovou polévkou
 Zobrazit celou galerii
reklama