Zpracujte v kuchyni pórek do posledního kořínku

Mezi listy pórku se rádo schovává dost hlíny, musíme je tedy pečlivě omýt
Mezi listy pórku se rádo schovává dost hlíny, musíme je tedy pečlivě omýt (zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.)
Naučte se zpracovat v kuchyni pórek i s vousy (Zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com)) Pórek je zdrojem mnoha vitaminů Vousy čili kořínky důkladně propereme ve vodě Mezi listy pórku se rádo schovává dost hlíny, musíme je tedy pečlivě omýt Pórky rozdělíme na bílou a zelenou část Na pánev nalijeme olej Na oleji osmahneme cibulku a pórek Směs zeleniny orestujeme Pórkový olej přecedíme Zalijeme vývarem Vousy vyjmeme z vody a necháme okapat Osmažené vousy necháme okapat od oleje Vousy zalijeme hotovou polévkou
 Zobrazit celou galerii
reklama