Tajemství sadu u Bohdanče: Jak vzniká mošt, pršut a chuť, na kterou nezapomenete

Své ovoce můžete dovézt do moštárny
Své ovoce můžete dovézt do moštárny (zdroj: Prima DOMA MEDIA s.r.o.)
Konzervace potravin od jablka k prosciuttu Z prasete mangalica se využije vše Rozdrcená jablka projíždí lisem, z něhož kape šťáva Konzervace potravin je jednou skvělou možností, jak si můžete na ovoci pochutnat i uprostřed zimy Své ovoce můžete dovézt do moštárny Nic nepřijde nazmar, své využití najde i výlisek Prasátka mangalica jsou výjimečná Prasátka jsou krmena zbylým ovocem z moštárny Kýta se potom suší celý jeden rok Prosciutto si nejlépe vychutnáte nakrájený na tenké průhledné plátky Během sušení mění svou barvu i chuť, stává se jemnější a výraznější Potom, co maso nasolíte a necháte ho v soli odležet, přijde na řadu sušení
 Zobrazit celou galerii
reklama