Tournedos Rossini není cyklistický závod, ale lahůdka pro skutečné gurmány

Zeleninu a kosti zalijme vodou
Zeleninu a kosti zalijme vodou (zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.)
Tournedos Rossini je vrchol delikatesy (Zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com)) Husí játra jsou obecně považována za lahůdku Základem přípravy vývaru je zelenina, ořez z masa a kosti Při výběru masa nešetříme a použijeme pravou svíčkovou Vše necháme v troubě asi 20 minut zatáhnout Na přípravu demi glace omáčky potřebujeme velký hrnec Zeleninu a kosti zalijme vodou Suroviny dusíme i třeba 3 hodiny Silný vývar by měl mít rosolovitou konzistenci Zredukujeme cca na polovinu Vývar vychutíme portským vínem Ze svíčkové nakrájíme vyšší steaky Husí játra opečeme z obou stran Maso osolíme a opepříme Připravíme na pánvi tousty Maso opečeme z obou stran Tournedos Rossini podáváme na toastu
 Zobrazit celou galerii
reklama