Vepřová pluma, maso s mimořádně lahodnou chutí

Maso zprudka opečeme
Maso zprudka opečeme (zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.)
Připravte si vepřovou plumu s cibulovou omáčkou (Zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.) Na výbornou vepřovou plumu nepotřebujeme příliš mnoho surovin Před použitím je potřeba cibuli omýt Cibulové slupky po usušení rozmixujeme na prach Cibule rozkrájíme na půlky a oloupeme Troubu předehřejeme Cibuli nakrájíme jen nahrubo Cibuli vylepšíme jablečným čatní Maso potřeme česnekem a solí Vepřovou plumu nejprve zatáhneme v troubě Orestovanou cibuli rozmixujeme Cibuli orestujeme a podusíme Omáčku propasírujeme Maso zprudka opečeme Na pánvi rozpálíme olej Cibulovou omáčku prohřejeme ve výpeku
 Zobrazit celou galerii
reklama