Návod na přípravu domácích těstovin a domácích klobás

Šťávu z řepy použijeme do omáčky
Šťávu z řepy použijeme do omáčky (zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.)
Díky spolehlivému pomocníkovi si můžete doma připravit domácí těstoviny i klobásy (Zdroj: Archiv FTV Prima, se svolením FTV Prima) Šťávu z řepy použijeme do omáčky Připravíme si všechny ingredience Použijeme koření podle chuti Maso bude potřeba semlít Střeva propláchneme Použijeme narážecí nástavec Střívko navlékneme na trubici Klobása ve střívku musí být pevná Připravíme si suroviny a nástavce Použijeme semolinovou mouku Z řepy odstředíme šťávu Těsto ručně rozválíme Těsto nejprve stejnoměrně natáhneme Z těsta vytvoříme nudle Těstoviny uvaříme Směs necháme povařit Hotovou omáčkou přelijeme těstoviny
 Zobrazit celou galerii
reklama