Proč by mělo být hovězí maso vyzrálé? Lze zralého masa docílit i v domácích podmínkách?

Na rumpsteak budete potřebovat především dobře vyzrálé hovězí maso, ideálně z květové špičky
Na rumpsteak budete potřebovat především dobře vyzrálé hovězí maso, ideálně z květové špičky (zdroj: ceskysteak.cz)
Zrání hovězího masa je malá alchymie (Zdroj: ceskysteak.cz) Tomahawk steak je exkluzivní hovězí steak z vysokého roštěnce s dlouhou kostí Na rumpsteak budete potřebovat především dobře vyzrálé hovězí maso, ideálně z květové špičky Hanger steak, jinak také hovězí veverka je výborné a dobře prokrvené steakové maso Flank steak je steak z hovězího pupku, přesněji z části spodního šálu T- bone steak je maso částečně z nízkého roštěnce a částečně ze svíčkové Na jaký stupeň máte rádi propečené hovězí maso?
 Zobrazit celou galerii
reklama