Nedozrálá rajčata nevyhazujte, připravte si z nich tradiční pochutinu indické kuchyně

Mango-zázvorové chutney
Mango-zázvorové chutney (zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com))
Nedozrálá rajčata nejsou důvodem ke smutku, ale k radosti. Budeme vařit chutney (Zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.) Mango-zázvorové chutney Chutney z rebarbory Připravíme si zeleninu a koření Recept na výrobu chutney ze zelených rajčat Rajčata i jablka nakrájíme na malé kousky Cibuli nakrájíme a na tuku necháme zesklovatět Dusíme za občasného podlévání vodou Rozinky jsou vhodný, ale ne nutný doplněk Chutney plníme za horka do skleniček Dbáme na důkladně vyvaření skleniček Plné skleničky zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru
 Zobrazit celou galerii
reklama