Drahé víno nezvětrá, použijete-li na nedopitou láhev vakuovací nástavec a odsajete vzduch. (Zdroj: Catler) Vakuový uzávěr na lahve. (Zdroj: Catler) Lauben Sous Vide Stick SV01 – zařízení pro přípravu pokrmů metodou sous vide, která spočívá ve vaření při nižších teplotách ve vakuu. (Zdroj: Lauben) V důsledku použití techniky sous vide nepřijdete o důležité živiny, čerstvost použitých surovin ani o jejich chuť a vůni a zároveň budete mít jistotu, že si všechny pokrmy zachovají svoji chuť a barvu. (Zdroj: Lauben) Vakuovačka Lauben Vacuum Sealer VS01 až pětinásobně prodlouží trvanlivost potravin. Což je nejenom ekonomické, ale i ekologické, protože je zde větší pravděpodobnost, že vakuované potraviny využijete, na rozdíl od těch běžně ukládaných, jež často nestihneme spotřebovat a které pak často končí v koši. (Zdroj: Lauben) S vakuovačkou CATLER prodloužíte čerstvost potravinám, ušetříte prostor v chladničce či v mrazáku, poslouží na cestách a při přípravě potravin na letní dovolenou. Její součástí je kuchyňská váha, řezací nůž a nástavec na odsátí vzduchu z lahví. Můžete ji napojit na 12 V/220 V, to umožňuje klasické síťové napájení nebo na cestách v autě. (Zdroj: Catler) Vakuovačka PHILCO PHVS 3030 – naučte se vakuovat nadbytečné porce jídla, čerstvé bylinky, potraviny rychle podléhající zkáze – vše můžete uchovat vakuově zabalené v lednici nebo ve spíži. (Zdroj: PHILCO)