Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, vždy patří posezení u otevřeného ohně k vítanému zpestření. Ale jak si vybrat ten správný krb či gril? Renomovaný autor Jan Tůma vás na 88 stranách své knihy provede problematikou i tuzemským trhem.
Grilování jako varianta „venkovního“ vaření prošla dlouhým vývojem – od otevřeného ohniště přes grily na dřevěné uhlí, grily s lávovými kameny až po současnou generaci grilů plynových a elektrických.
Jak se však dnes vyznat v nepřeberném množství grilů?
Kniha se zabývá nabídkou tradičního řešení, ale i méně běžnými přístroji a novinkami, jako například grily kontaktní, rakletovací, vodní, RBS grily nebo tzv. grily „3 v 1“. Seznámíte se s ověřenými i zcela novými konstrukcemi a technologiemi, se všemi možnými druhy paliv a „pohonů“, podpalovačů i řadou dalších užitečných grilovacích pomůcek. Autor vám poradí, jak s vybraným typem grilu správně zacházet, jakým příslušenstvím rozšířit a vylepšit jejich využití a jak se vyhnout začátečnickým chybám – při práci s grilem i při samotné přípravě chystané lahůdky.
Inspirativní zahrady a terasy – Velká fotogalerie
Knihu jako svou novinku nabízí vydavatelství ERA
Red.
Foto ERA
titulní foto profizahrada.cz
Publikováno: 9. 4. 2008, Autor: