Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: ) Recept: Grilovaná žebírka mistra šéfkuchaře (Zdroj: )
POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Vepřová žebírka nakrájejte na menší kousky.
2. V míse smíchejte kečup, olej, med, soj. omáčku, lžičku vinného octa, cibuli (rozmixovanou nebo umletou v mlýnku na maso), prolisované stroužky česneku, drcený pepř, drcený koriandr a podle chuti chilli koření. Přísady promíchejte, do marinády vložte žebírka, dobře je v ní obalte ze všech stran a nechte, nejlépe do druhého dne, rozležet.
3. Opékejte zvolna z obou stran na grilu nebo pod grilem v troubě, občas potírejte marinádou.