Pokud zrovna neholdujete masu, pak si určitě oblíbíte náš recept z drůbežích jater. Velmi jednoduchá a nenáročná příprava a k tomu skvělá chuť – co si přát víc?

i
(Zdroj: archiv redakce)
INGREDIENCE:
300 g drůbežích jater
hladká mouka
2 vejce
mletá paprika
zázvor
mleté ořechy (nebo slunečnicová semena)
olej
sůl
Obložené mísy – inspirativní fotogalerie

































































































































POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Játra opláchneme a obalíme v hladké mouce.
2. Vejce smícháme s paprikou, zázvorem, ořechy nebo slunečnicovými semeny, hladkou moukou a solí.
3. Játra obalujeme v připraveném těstíčku a dozlatova usmažíme.
4. Podáváme se zeleninovým salátem nebo bramborovou kaší.
Množství: pro 3 – 4 osoby
Doba přípravy: 20 min
Dobrou chuť!
Foto: moja-ksiazka-kucharska.blogspot.com
Dorty – inspirativní fotogalerie




































































































































Publikováno: 11. 8. 2016, Autor: