Následující recept je jednoduchý, levný, a také hned hotový. Zatímco se budou vařit tortellini (použít ale můžete jakékoliv kvalitní těstoviny), připravíte si omáčku, pak vše smícháte a je hotovo. A jak že se ten zázrak jmenuje? Tortellini s červenou omáčkou…

INGREDIENCE:
400 gramové balení tortellin
olivový olej
plechovka loupaných rajčat
1 cibule
pár listů bazalky
sůl
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie














































































POSTUP PŘÍPRAVY:
1. Na pánvi se zahřátým olivovým olejem osmahneme krátce nakrájenou cibuli, přidáme loupaná rajčata /tekutinu nepoužijeme/ a necháme omáčku zhoustnout.
2. Odstavíme z ohně, vmícháme bazalkové lístky a tortelliny uvařené ve slané vodě.
3. Před podáváním můžeme posypat strouhaným parmezánem.
Množství: pro 3 osoby
Doba přípravy: 30 min
Dobrou chuť!
Další recepty
Dorty – inspirativní fotogalerie

















































































Publikováno: 11. 8. 2016, Autor: