Využijte v kuchyni celer až do posledního lístečku

Celerovou sůl necháme proschnout
Celerovou sůl necháme proschnout (zdroj: Prima DOMA MEDIA, s.r.o.)
Celer by měl mít v naší kuchyni své právoplatné místo, zpracujte ho beze ztrát (Zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com)) Použijeme i multifunkčního pomocníka Celerovou nať není potřeba zahazovat, zpracujeme jí také beze zbytku Odstraníme pouze celerové kořínky Celerové bulvy zabalíme do těsta Bochánky pečeme v předehřáté troubě Řapíky zbavíme listů Jemné řapíky použijeme jako základ tatarky Majonézu rozmícháme s celerovou solí a dalšími surovinami Celerovou sůl necháme proschnout Hotové bochánky rozkrojíme Na talíři servírujeme s celerovou tatarkou Celerový Wellington jako luxusní svačina či večeře
 Zobrazit celou galerii
reklama