Rebarborový koláč s benefity špaldové mouky a kokosového cukru

Při výběru špaldové mouky si dejte pozor, abyste vybrali mouku ze zrn původních odrůd pšenice špaldy
Při výběru špaldové mouky si dejte pozor, abyste vybrali mouku ze zrn původních odrůd pšenice špaldy (zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com))
Rebarborový koláč s exotickými surovinami (Zdroj: Babiččina volba) Ženy u rebarbory ocení zejména obsah kyseliny pantotenové, která prospívá pleti a vlasům Při výběru špaldové mouky si dejte pozor, abyste vybrali mouku ze zrn původních odrůd pšenice špaldy Přírodní alternativa za klasický cukr je cukr z nektaru kokosových květů V míse smíchejte všechny suroviny na těsto Vychutnejte si lehký a svěží rebarborový koláč
 Zobrazit celou galerii
reklama