Při zpracování podzimní úrody myslete i na své zdraví, pro mlsné jazýčky připravte křížaly

Křížaly uchovávejte v dóze nebo v sáčku
Křížaly uchovávejte v dóze nebo v sáčku (zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com))
Z podzimní úrody jablíček si připravte zdravé křížaly (Zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com) Na křížaly používejte pevná a dobře vyzrálá jablka Sušené křížaly jsou vítanou pochoutkou, která vám zcela nahradí chipsy Sušení v troubě vyžaduje častou kontrolu Sušení v sušičce je pohodlný a téměř bezpracný způsob Rozložte jablka na pečící papír a sušte při pokojové teplotě Nebo je navlečte na nit a zavěste do průvanu Křížaly uchovávejte v dóze nebo v sáčku
 Zobrazit celou galerii
reklama