Jednoduchý dezert, který předčí i vzhledem i chutí ty z cukrárny

Do rozteklých hromádek vkládejte párátka, vznikne jedlý zápich
Do rozteklých hromádek vkládejte párátka, vznikne jedlý zápich (zdroj: Archiv FTV Prima, se svolením FTV Prima)
Tvarohové kostky jako od mistra cukráře (Zdroj: Archiv FTV Prima, se svolením FTV Prima) K výrobě tvarohových kostek budete potřebovat Do vzniklé směsi zašlehejte suché ingredience a znovu prošlehejte Směs na těsto vlijte na plech, uhlaďte a dejte péct Upečený korpus nechte vychladit a potřete marmeládou Na vychladlý korpus, potřený marmeládou, vlijte tvarohový krém Tvrdé bonbony dejte na plech a vložte do vyhřáté trouby Do rozteklých hromádek vkládejte párátka, vznikne jedlý zápich Křehkou cukrovou ozdobou dozdobte kostky a můžete podávat
 Zobrazit celou galerii
reklama