Stolování a použití příborů aneb Abychom na banketu nebyli za hlupáky

Speciální kleštičky na rozlomení krunýře humra nebo raka
Speciální kleštičky na rozlomení krunýře humra nebo raka (zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com))
Stolování a použití příborů aneb Abychom na banketu nebyli za hlupáky Ukázka speciálních typů příborů, které se v gastronomii používají Běžný příbor, který používáme doma Založení běžně používaného příboru a dezertní vidličky Steakový příbor se zbroušeným ostřím nože Rybí příbor má specifický tvar nože Speciální kleštičky na rozlomení krunýře humra nebo raka Silueta soupravy příborů na mořské plody Nůž na ústřice s ostrou špičkou Kleštičky a příbor na hlemýždě Hlemýždě konzumujeme pomocí speciálních kleštiček Na většinu italských těstovinových pokrmů použijte vidličku a lžíci Na konzumaci sýrů použijeme dva typy nožů Dezertní příbor na moučníky, ale i na ovoce Jídelní hůlky jsou výsadou asijských zemí
 Zobrazit celou galerii
reklama