Dopřejte si pampeliškovou očistnou kúru

Pampeliškový kořen pražíme pomalu a opatrně, aby příliš neztmavl a nezhořkl
Pampeliškový kořen pražíme pomalu a opatrně, aby příliš neztmavl a nezhořkl (zdroj: Archiv TV Prima, se svolením FTV Prima)
Dopřejte si pampeliškovou očistnou kúru Kořeny, lístky i květy pampelišky využívá lidové léčitelství Čerstvý kořen je prostoupen mléčnou tekutinou – latexem Z čerstvých i sušených kořenů můžeme připravit očistný čaj Kořen sbíráme časně zjara, nasušíme a skladujeme pro další využití Pampeliškový kořen pražíme pomalu a opatrně, aby příliš neztmavl a nezhořkl Upražený kořen rozemeleme na jemňoučký prášek Káva z kořene pampelišky má výrazně kořenitou chuť Z čerstvých lístků připravíme svěží salát
 Zobrazit celou galerii
reklama