Užijte si zimní grilování

Příprava jídla na žhavých uhlících na studeném vzduchu se pochopitelně liší od letního, kdy je vše příjemně prohřáto slunečními paprsky.
Příprava jídla na žhavých uhlících na studeném vzduchu se pochopitelně liší od letního, kdy je vše příjemně prohřáto slunečními paprsky. (zdroj: shutterstock.com)
Zimní grilování je hit. Chce to jen vědět, jak na to!. Suroviny pokládejte na gril, až když jsou uhlíky pokryté bílou vrstvou popela. Příprava jídla na žhavých uhlících na studeném vzduchu se pochopitelně liší od letního, kdy je vše příjemně prohřáto slunečními paprsky. Jakmile gril správně „rozfajrujete“ (ideálně na 180 °C), můžete začít přikládat jídlo. Zatímco v létě dáváme přednost lehkým pokrmům, v zimě si tělo rádi pořádně nafutrujeme kaloriemi. Proto si bez obav dopřejte třeba bůček nebo mastná žebírka. Vyzkoušet můžete i netradiční recepty. Na zahřátí můžete vyzkoušet horký nápoj Fire Štrúdl. Zimní grilování je hit.
 Zobrazit celou galerii
reklama