reklama

Je mu teprve 22 a jeho prvotřídní české nádobí milují i přední foodblogeři

Jeho příběh splňuje všechny atributy amerického snu. Mladík se chtěl věnovat prodeji nádobí, ale trh nabízel buď levné a nepříliš kvalitní kusy, nebo velmi drahé luxusní produkty. Založil firmu a začal nádobí podle svých představ vyrábět a za rozumnou cenu prodávat sám.

Nejmladší značka nádobí v Evropě Fabini vznikla roku 2019. Aby produkty dostály jeho požadavkům na kvalitu, zvolil Jan Fabini promyšlený design, práci s prvotřídními materiály a od roku 2020, hned jak to bylo možné, také výrobu v Evropě.

Aby dostál svému cíli, kterým byla kvalita za rozumnou cenu, vydal se nevyšlapanou cestou přímého prodeje. Díky tomu, že se zbavil prodejních mezičlánků, nejsou v ceně za jeho nádobí žádné zbytečné marže a produkty, které konkurence prodává několikanásobně dráž, nabízí za dostupnou cenu.

„Jsme rádi, že jsme konečně objevili nádobí, ve kterém je vaření radost, a věříme, že bude v naší rodině po generace. Obdivujeme, že ve svých 20 letech dokázal Jan Fabini vytvořit tak skvělý produkt,“ říkají Lorenzovi z blogu Neplecha.cz

Je mu teprve 22 a jeho prvotřídní české nádobí milují i přední foodblogeři
i (Zdroj: fabini.cz)
Je mu teprve 22 a jeho prvotřídní české nádobí milují i přední foodblogeři

Chytře zvolená skladba rozpálí hrnce „doběla“

Nerezové nádobí je vyrobené ze tří- nebo pětivrstvé oceli, která je chytře zkombinovaná s vnitřní vrstvou hliníku. Díky ní se kov nejen rychleji a rovnoměrněji zahřeje, ale teplo déle udrží – a přitom se nebude připalovat.

„Naši zákazníci nám často píší a jsou příjemně překvapeni, že už na polovičním výkonu vařiče se nádobí dokonale rozpálí po celém svém objemu,“ popisuje mladý zakladatel Jan Fabini vlastnosti hrnců a pánví, které vám usnadní vaření a ušetří peníze za energie.

Hrnce a pánve Fabini vytloukané z jednoho kusu jsou navržené tak, aby se mohly použít na všechny typy vařičů včetně indukce. Mohou se používat i na zapékání.

Je mu teprve 22 a jeho prvotřídní české nádobí milují i přední foodblogeři
i (Zdroj: fabini.cz)
Je mu teprve 22 a jeho prvotřídní české nádobí milují i přední foodblogeři

Šikovný tvar pro praktické skladování

Navíc jsou kompatibilní i tvarem, takže se dají pohodlně skladovat. Hrnce i rendlíky jsou vyrobené s vychýlenými okraji pro snadné nalévání, uvnitř obsahují objemové rysky a samozřejmostí jsou izolované a ergonomické rukojeti, díky kterým se s bytelným nádobím snadno manipuluje a nehrozí popálení.

„Naším cílem je, aby naše výrobky byly nadčasové, z těch nejkvalitnějších materiálů, vydržely generace, zlepšovaly požitek z vaření, a přesto zůstaly dostupné,“ shrnuje svůj záměr Jan Fabini.

Je mu teprve 22 a jeho prvotřídní české nádobí milují i přední foodblogeři
i (Zdroj: fabini.cz)
Je mu teprve 22 a jeho prvotřídní české nádobí milují i přední foodblogeři

Publikováno: 26. 1. 2021, Autor: autor: Julie Veselá