Zapomeňte na kámen, lamino, dřevo nebo mramor. V moderní a netradičně pojaté kuchyni teď frčí ThinkGlass. Že nevíte, co to je?
Výrobky z dílny ThinkGlass jsou neobvyklé produkty, které dokážou udělat kuchyňský prostor moderní a praktický. Je to také skvělá možnost, jak využít sklo jako materiál pro výrobu kuchyňských desek místo klasické kameniny anebo mramoru. Díky tomuto designu vypadají kuchyně velice originálně.
Tloušťka skla u pracovních desek je poměrně velká, až 4 cm. Lze je řezat v jakémkoli tvaru. Speciální skla jsou k dispozici v různých barevných provedeních: modrá, zelená, žlutá, červená, fuchsiová, bílá, ale mohou být i čirá nebo zdobená nejrůznějšími zajímavými vzory. Další variantou je možnost vybrat pro vaši pracovní skleněnou kuchyňskou desku LED osvětlení.



Jako nespornou výhodu je nutno připsat skleněným deskám ThinkGlass nejen jejich zajímavé vzory, ale i velkou odolnost. Navíc se velmi snadno čistí. Můžete přímo na nich krájet potraviny a nezničíte je. Nemusíte se obávat ani ostrých pravoúhlých rohů, které by mohly být nebezpečné, rohy se dají zaoblit. I aplikace těchto desek je velice jednoduchá. Provádí se lepením.
Sklo ThinkGlass lze použít jak na kuchyňské pracovní desky, na stoly, kuchyňské ostrůvky, barové pulty, ale své využití jistě najdou i v koupelnách pod umyvadly.
Se skleněnými deskami se dnes můžete setkat i tam, kde byly použity jako interiérová schodiště, dělící skleněné zdi a k mnoha dalším účelům.
Text: Zuzana Bohdalova
Foto: digsdigs.com, thinkglass.com
Publikováno: 29. 6. 2015, Autor: