reklama

Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!

„Na světě jsou dva druhy lidí. Jedni si latte či cappuccino ihned razantně zamíchají . Ti druzí si dávají na čas a z hrnečku slastně ujídají mléčnou pěnu . Pokud patříte do druhé skupiny, tato novinka vás jistě nadchne.“

Máte rádi Latte a další mléčné kávy s čepicí skvělé pěny? Nyní si můžete dopřát skvělou krémovou pěnu, kterou dostanete jen v těch nejlepších kavárnách i u vás doma nebo v kanceláři.

S patentovanými automatickými výrobníky teplé mléčné pěny  je to hračka! Ale narozdíl od kaváren, kde se k přípravě pěny používá převážně mléko s obsahem 3% tuku, pracují tyto výrobníky s mlékem polotučným.

Výborní pomocníci pro rychlou přípravu, kvalitní, husté a lahodné mléčné pěny pro vaše Cappuccino, Latte, milk shake atd. jsou tu pro Vás.

1.jpg

Zdroj: archiv redakce

  

Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!

3.jpg

Zdroj: archiv redakce

  

Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!

Společnost Zanzibar s.r.o. uvádí v těchto dnech na český i slovenský trh patentované automatické výrobníky teplé mléčné pěny. Jedná se o výborné pomocníky pro rychlou přípravu kvalitní, husté a lahodné mléčné pěny. Výrobníky jsou vysoce kvalitním produktem americké firmy Froth au Lait.

Káva – velká fotogalerie

Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: )
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: )
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: )
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: )
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: )
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: )
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: )
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná! (Zdroj: archiv redakce)

V nabídce je přístroj FAL i-w. Další z modelů FAL S-14 umí vyrábět i studenou mléčnou pěnu. Vrchol nabídky tvoří model X-16 „always ready“, který díky technologii automatického a průbežného ohřevu mléčné pěny, udržuje mléčnou pěnu v požadované kvalitě. Mléčnou pěnu si můžete kdykoliv v průběhu přípravy dochutit sirupy Monin, které jsou pro tento účel přímo předurčeny. Poté váš kávový nápoj opravdu nebude mít konkurenci. Již základní model připraví 70cl husté mléčné pěny při použití pouze 30cl mléka a spotřebě rychlovarné konvice.

FAL%20S-14.jpg

Zdroj: archiv redakce

  

FAL%20X-16.jpg

Zdroj: archiv redakce

Model FALi-w
Automatický výrobník teplé mléčné pěny
Tento model připraví 0,7 l mléčné pěny, což postačí na 5 porcí cappuccina během 2,5 až 3,5 minuty. Na toto množství pěny potřebujete 0,33 l mléka (1,5% tuku).

Model FALpih-S14
Automatický výrobník teplé i studené mléčné pěny, vhodný i pro přípravu horké čokolády
Tento model připraví 1,5 l mléčné pěny, což postačí na 10 porcí cappuccina během 3 až 3,5 minuty. Na toto množství pěny potřebujete 0,83 l mléka (1,5% tuku).

Model FALpi-X16
Automatický výrobník teplé mléčné pěny s výpustným ventilem, průběžným ohřevem a udržováním mléčné pěny „ihned k použití“ stiskem tlačítka „whip“
Tento model připraví 1,5 l mléčné pěny, což postačí na 10 porcí cappuccina během 3 až 3,5 minuty. Na toto množství pěny potřebujete 0,83 l mléka (1,5% tuku).

Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!
Nikdy nebyla příprava skvělého Cappuccina tak snadná!

Bližší informace o výrobnících mléčné pěny najdete na www.mlecnapena.cz, o sirupech do káv se dozvíte víc na www.monin.cz

Firma Zanzibar zasílá tyto výrobníky mléčné pěny i na dobírku.

PR ČLÁNEK

Publikováno: 17. 2. 2010, Autor: