…a plněným bokem choy bulgurem s kozím sýrem a zeleninovo-luštěninovým ragú.Pod tímto poměrně komplikovaně znějícím názvem se skrývá sice ne úplně jednoduchý recept, ale stejně tak je možné říct, že míra náročnosti se zde nevyrovná efektu, který po dodržení postupu přípravy můžete dosáhnout. Stačí se jen soustředit a výsledem se dostaví.
Bulgur zalijeme Drcenými rajčaty, zeleninovým vývarem, přidáme nasekané chilli papričky a sušená rajčata a pod pokličkou dusíme asi 20 minut. Touto směsí naplníme pak choy a do listu zavineme kozí sýr. Kuřecí prsa obalíme v Peč a Šetři Chef, položíme do GN nádoby a vložíme do rozehřátého konvektomatu a pečeme v kombinovaném režimu při 120°C, dokud teplota v jádře masa nedosáhne 75°C.
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní fotogalerie
































































































































































































































































































Polentu nasypeme do vařící vody a dvě minuty vaříme. Po vychladnutí malou lžičkou z polenty vykrajujeme malé nočky, které opékáme na oleji.
Ingredience
20g CHEF Glazura „Peč a šetři“
100g kukuřičné mouky na polentu
50g oleje
100g bulguru
100 g drcených rajčat
15 g sušených rajčat
2 g chilli papriček
10 ks Pak Choy (malý asijský mangold)
různé namočené luštěniny
CHEF Bešamel
čerstvý kozí sýr
máslo
hrubě drcený pepř, sůl
česnek
mladá zelená cibulka
Foto Néstle profesional
Dorty – inspirativní fotogalerie



































































































































































































































































































Publikováno: 11. 8. 2016, Autor: