Na co dát u potravin pozor, aby se z léta nevyklubala otrava?

Statní zemědělská a potravinářská inspekce provádí pravidelné kontroly
Statní zemědělská a potravinářská inspekce provádí pravidelné kontroly (zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com))
Na co dát u potravin pozor? (Zdroj: pixabay) Bakterie rodu Salmonela se nachází ve střevním traktu zvířat a do vnějšího prostředí se dostávají výkaly Salmonela se projevuje úporným zvracením, průjmem a horečkami Salmonela nás dokáže dehydrovat Nezáleží na tom, jestli jíte uvnitř nebo venku, bezpečnost potravin začíná v kuchyni Vejce, syrové maso, ovoce, zeleninu a další syrové potraviny uchovávejte při nákupu potravin Dbejte na to, aby vaše střevní mikroflóra byla v rovnováze Statní zemědělská a potravinářská inspekce provádí pravidelné kontroly Ať už ve spíži, lednici či kuchyňské skříňce, dodržujte pořádek
 Zobrazit celou galerii
reklama