Velikonoce jsou tu co nevidět a vy přemýšlíte nad pohoštěním pro rodinu i koledníky. Vždycky to není zdaleka jen o kraslicích, sladkém mazanci či beránkovi. Řezničtí mistři z Poličky mají nachystanou nadílku, kterou si můžete samozřejmě vychutnat i mimo sváteční čas.
Sváteční velikonoční Vysočina – originální limitovaná edice s dílem Vysočiny, místo čokoládového, pěkný kousek salámového zajíčka potěší nejednoho koledníka! Vyměňte čokoládu za pořádné sousto z masa! Tento mistrovský kousek s velkým podílem ruční práce je bez lepku, přičemž bylo na 100 g hotového výrobku použito 80 g vepřového masa a 50 g hovězího masa. Expediční váha zajíčka je cca 280 g. Design vyvinuli v Poličce již před několika lety a stal se oblíbenou výslužkou pro malé i velké koledníky!
Myslivecká pečeně - Delikatesa mezi masnými výrobky, bez lepku a s 90% obsahem masa! K její výrobě se používá vybraná vepřová pečeně, kterou zde obalují ve směsi koření z česneku, petrželové nati, bílého, černého a zeleného pepře, bazalky a kurkumy. Ojedinělý pokryv dává pečeni pikantní a nezaměnitelnou chuť a vám příjemný gurmánský zážitek.
Debrecínská pečeně – Specialita s obsahem masa 82 % a bez lepku, vyznačující se především svojí šťavnatostí a křehkostí. Mistři řezníci přísně dbají na výběr suroviny pro její přípravu. Paprikový obal jí dodává charakteristickou pikantnější chuť. Debrecínka je vhodná do studené kuchyně na chlebíčky i obložené mísy.
Zdroj informací: Maso Polička
A pomlázku už máte? Upleťte si ji:
Publikováno: 10. 4. 2022, Autor: Redakce, Profil autora: Redakce