Španělsko, to není jen korida a víno. Ochutnejte i další španělskou delikatesu

Idiazabal-ahumado-scaled. Ovčí sýr idiazábal je další z velice populárních španělských sýrů
Idiazabal-ahumado-scaled. Ovčí sýr idiazábal je další z velice populárních španělských sýrů (zdroj: edelikatesy.cz)
Při návštěvě Španělska nezapomeňte ochutnat jejich tuzemské sýry (Zdroj: Depositphotos (https://cz.depositphotos.com)) Zcela nejunikátnějším je jistě plísňový sýr cabrales, který zraje několik měsíců v místních vápencových jeskyních Nejpopulárnějším je tučný a krémový sýr tetilla, který bezpečně poznáte podle jeho tvaru připomínajícím ňadro Manchego anejo za své jméno vděčí odolným ovcím plemene mancha Unikátní sýr Torta de Casar, který se jí lžičkou po odkrojení tvrdé vrchní krusty Idiazabal-ahumado-scaled. Ovčí sýr idiazábal je další z velice populárních španělských sýrů
 Zobrazit celou galerii
reklama