Kdy a jak připravit pažitku k rychlení? Proč pěstovat pažitku i v zimě?

Pažitka pobřežní (Allium schoenoprasum): nejen nať, ale květy se uplatní v kuchyni
Pažitka pobřežní (Allium schoenoprasum): nejen nať, ale květy se uplatní v kuchyni (zdroj: archiv Semo)
Pažitka pobřežní (Allium schoenoprasum): nejen nať, ale květy se uplatní v kuchyni Pažitka: trsy k rychlení opatrně vyjměte z půdy, rozdělte na menší části a oklepejte přebytečnou zeminu Pažitka: nať můžete začít sklízet přibližně za 3 až 4 týdny od počátku rychlení Pažitka pobřežní (Allium schoenoprasum): odrůda Erekta Pažitka pobřežní (Allium schoenoprasum): odrůda Praga Pažitka pobřežní (Allium schoenoprasum): odrůda Bohemia Pažitka čínská (Allium tuberosum)
 Zobrazit celou galerii
reklama