Kategorie:Recepty

+26
. Láďa Hruška Láďa Hruška

Jak se peče chleba: Když jednou ochutnáte svůj vlastní krajíc, nebudete už chtít nic jiného…

Přestože si lidé pekli doma svůj vlastní chléb po tisíce let, dnes už nám to mnohdy připadá zcela nepředstavitelné. Přitom není nejmenší důvod k obavám. Není to až tak složité, vyjde to levněji než v obchodě, máte jistotu, že víte, co jíte. O to nejvoňavější a nejkřupavější rodinné stříbro na talíři, které se navíc přes noc připraví téměř samo, se s Láďou Hruškou a potažmo i s námi podělí paní Kateřina Černocká z Hlučína.

Recepty > Recepty
+26
. Láďa Hruška Láďa Hruška

Domácí zeleninová kořenící směs aneb Poctivá polévka je grunt

Sychravé počasí je tady a k němu rozhodně patří polévky. A pokud se u vás doma bez ní žádný správný oběd neobejde, pak jistě chcete, aby vaše polévka byla poctivá, bez dochucovadel plných „éček“. Paní Boženka Dvořáková z Boskovic prozradila Láďovi svůj recept z rodinného stříbra na zdravou a ryze domácí zeleninovou směs, která polévku skvěle chuťově vyladí.

Recepty > Recepty