Dokonalý zážitek

Unikátní koncept malého hotelu a restaurace na soukromém letišti v Mladé Boleslavi vychází z dlouholetých zkušeností šéfkuchaře a spolumajitele v jedné osobě, Miroslava Grusze, které získal v nejlepších hotelových restauracích v Praze a Evropě.
Unikátní koncept malého hotelu a restaurace na soukromém letišti v Mladé Boleslavi vychází z dlouholetých zkušeností šéfkuchaře a spolumajitele v jedné osobě, Miroslava Grusze, které získal v nejlepších hotelových restauracích v Praze a Evropě. (zdroj: Allegria)
Unikátní koncept malého hotelu a restaurace na soukromém letišti v Mladé Boleslavi vychází z dlouholetých zkušeností šéfkuchaře a spolumajitele v jedné osobě, Miroslava Grusze, které získal v nejlepších hotelových restauracích v Praze a Evropě. Unikátní koncept malého hotelu a restaurace na soukromém letišti v Mladé Boleslavi vychází z dlouholetých zkušeností šéfkuchaře a spolumajitele v jedné osobě, Miroslava Grusze, které získal v nejlepších hotelových restauracích v Praze a Evropě. Unikátní koncept malého hotelu a restaurace na soukromém letišti v Mladé Boleslavi vychází z dlouholetých zkušeností šéfkuchaře a spolumajitele v jedné osobě, Miroslava Grusze, které získal v nejlepších hotelových restauracích v Praze a Evropě. Směrem k přistávací ploše je otočena velká terasa, kde si můžete vychutnat skvělou kuchyni, když to počasí dovolí. Unikátní koncept malého hotelu a restaurace na soukromém letišti v Mladé Boleslavi vychází z dlouholetých zkušeností šéfkuchaře a spolumajitele v jedné osobě, Miroslava Grusze, které získal v nejlepších hotelových restauracích v Praze a Evropě. Unikátní koncept malého hotelu a restaurace na soukromém letišti v Mladé Boleslavi vychází z dlouholetých zkušeností šéfkuchaře a spolumajitele v jedné osobě, Miroslava Grusze, které získal v nejlepších hotelových restauracích v Praze a Evropě. Bar MG Restaurace a jeho zkušená barmanka. Bar je bohatě zásobený. Duší MG Restaurace je šéfkuchař Miroslav Grusz, který má za sebou bohaté  zkušenosti v Čechách i v zahraničí. Tým MG Restaurace vám svým přístupem znásobí jedinečný pobyt. Moderní budova na mladoboleslavském letišti ukrývá jednu z nejlepších mimopražských restaurací. Nachází se tam i malý rodinný hotel. Moderní budova nabízí vedle luxusní restaurace a hotelu také prodejnu a opravnu helikoptér Nisa air. Moderní budova nabízí vedle luxusní restaurace a hotelu také prodejnu a opravnu helikoptér Nisa air. Prvním předkrmem degustačního menu byl tatar z růžového zubatce s rajčaty marinda, mangem a olivami tagiasca. Detail tatar z růžového zubatce s rajčaty marinda, mangem a olivami tagiasca. Druhým chodem byl hovězí tatarák s černým lanýžem a mandlemi. Jako dezert jsme ochutnali čokoládový dort s meruňkou a zmrzlinou z mořské soli. Detail čokoládového dortu s meruňkou a zmrzlinou z mořské soli. Menu se v restauraci často mění, takže vždy narazíte na nová jídla. Schodiště k pokojům. Jako dekorace  hotelu slouží historický motocykl zapůjčený ze soukromé sbírky. Počtem pokojů patří MG Restaurace mezi ty menší, disponuje čtyřmi apartmány. Pokoje obsahují plnohodnotnou kuchyň, stůl, který slouží jako jídelní i pracovní a velkorysou šatnu, která pojme obsah opravdu hodně kufrů. Pokoje obsahují plnohodnotnou kuchyň, stůl, který slouží jako jídelní i pracovní a velkorysou šatnu, která pojme obsah opravdu hodně kufrů. Díky četným pobytům v zahraničních hotelech si Miroslav Grusz vytvořil jasnou představu o tom, jak by mělo vypadat příjemné ubytování. Jednoduché, ale promyšlené vybavení, které v případě potřeby plně nahradí domov. Jednoduché, ale promyšlené vybavení, které v případě potřeby plně nahradí domov. Unikátní výhled na přistávací plochu. VIP apartmán je rozšířen o terasu s výhledem do zeleně. K menu si můžete objednat také let cesnou nebo helikoptérou.
 Zobrazit celou galerii
reklama