Na co myslet, když kupujete gril

Otázka, kterou si musíte položit. Pořádáte každý týden garden party pro deset přátel, nebo si spíše užíváte dobrého jídla v kruhu rodinném? Foto: Mall.cz. Elektrické grily využijeme spíše v kuchyni nebo na terase u domu než v otevřeném prostoru uprostřed zahrady. Foto: Outdoorchef. Gril spojený s udírnou. Foto: Luxurytable.cz. Při grilování oceníte různé mističky a nádobí. Foto: Luxurytable.cz. Servírovací kleště vám zkednoduší práci - jak při servírování, tak třeba při obracení masa. Foto: Luxurytable.cz. Stylové grilování na stylovém nádobí. Foto: Luxurytable.cz. Grilování na žhavých uhlících má neopakovatelnou atmosféru. Stylové grilování na stylovém nádobí. Foto: Luxurytable.cz. Podpalovací komín pořádně roztopí dřevěné uhlí. Grilovaná kukuřice je delikátní, držáky oceníte, máte-li ji rádi. Grilovací jehlice pro přípravu špízů. Pomocí teploměru zjistíte, jestli je vaše maso správně propečené. Hlavní výhodou plynových grilů je to, že se rychle rozpálí, lze u nich snadno regulovat teplotu a snadněji se udržují. Grilovací deska pro zadržení vypečené tekutiny a tuku pro zdravé grilování. Silikonovou stěrkou nanesete snadno marinádu i během grilování. V grilu s poklopem připravíte výtečnou pizzu. Hlavní výhodou plynových grilů je to, že se rychle rozpálí, lze u nich snadno regulovat teplotu a snadněji se udržují. Stylový gril pro velké grilování.
Zpět na článek